"Sesungguhnya syaitan itu hanya menyuruh kamu berbuat jahat dan keji, dan mengatakan terhadap Allah apa yang tidak kamu ketahui." (Al-Baqarah: 169).
“Wahai orang beriman, jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidik (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menyebabkan kamu menyesali perkara yang kamu lakukan.” (Surah al-Hujurat, ayat 6)
Di kemaskini post pada 31/7/2015 Pada jam 23:40pm Kuala Lumpur

Thursday, December 2, 2010

Doa sakit kepala langkah 1 dan 2..

Bismillahirrohmanirrohim Bismillahisyafi' Bismillahilkafi Bismillahilmua'fi Bismillahillazi layadhurro maa'smihi syai a,fil ardhi walafisama a, wahuwassamiu'l a'lim .. 

Step: dimulakan dengan bismillah Menadah tangan seterusnya(baca ayat diatas)bila selesai
 hempus di tangan guna kedua belah tangan ratakan keseluruh kepala dari kiri kekanan(lawan arah jam) seterusnya buang..cara kedua 


1.Ambil minyak wangi dan sapukan di pergelangan kiri dan  pergelangan tangan lekatkan dipergelangan kiri buat pusingan JAM selawat 

2.7kali 
Allahumma solli a'la saiyidina muhammad

3.dan sedut minyak wangi itu dalam2 sampai dada terangkat 

4.dan sapukan minyak wangi itu tadi (seluruh badan)dari kening hinggalah ke kaki dan buang.. insyaallah dengan izin-NYA kalian akan sembuh..

copy dan sebarlah link ana


sekian Dari ana Mohd Azrin Bin Mohd Azhari

Moga Manfaat Dan Amalkan..