"Sesungguhnya syaitan itu hanya menyuruh kamu berbuat jahat dan keji, dan mengatakan terhadap Allah apa yang tidak kamu ketahui." (Al-Baqarah: 169).
“Wahai orang beriman, jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidik (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menyebabkan kamu menyesali perkara yang kamu lakukan.” (Surah al-Hujurat, ayat 6)
Di kemaskini post pada 31/7/2015 Pada jam 23:40pm Kuala Lumpur

Tuesday, March 22, 2011

Bekas timbalan mubarak menghina Allah SWT

Terjemahan Google
Membuat menyenangkan dari unta Timbalan Perdana Menteri Yahya di Mesir dalam Program agama dan berbicara kata-kata bodoh Nstghafr Allah dari itu dan bertanya kepada-Nya tidak tag Iwakzna. Katakanlah: Wahai Tuhan kami, jika kita bekerja pada referendum masuk 70% dari Tuhan kita tetap perlu untuk memuji Tuhan kita .. Dia mengatakan: Mafeesh lebih buruk dari negara polis adalah negara agama .. Penjelasan ini, bagaimanapun, bahawa Salafi dan Ikhwanul Muslimin berkata: Tuhan berkata, dan, tentu saja, tidak akan pernah menjadi salah satu untuk melawan mereka kerana tidak akan dapat mengatakan Allah:. anda adalah seorang diktator Dan bank riba berasaskan disebut: tercerahkan Islam. Dan katakanlah kita ingin Islam, "Abdul Wahabketidaksepakatan."
استهزأ نائب رئيس الوزراء فى مصر يحيى الجمل في برنامج بالدين و تكلم بكلام أحمق نستغفر الله تعالى منه ونسأله سبحانه ألا يؤاخذنا به . يقول : ربنا لو عملنا عليه استفتاء وخــد 70 % يبقى ربنا لازم يحمد ربنا.. ويقول : مفيش أسوأ من الدولة البوليسية غير الدولة الدينية .. ويعلل ذلك بأن السلفية والاخوان يقولون : قال الله ؛ و بالطبع لن يقدر أحد أن يعارضهم لأنه لن يقدر أحد أن يقول لله : أنت ديكتاتور .و يسمي البنوك الربوية : بالإسلام المستنير . ويقول نريد إســــلام " عبد الوهاب خــــلاف ".

No comments: